Acum poti renunta usor la fumat cu ZEROSMOKE

FARA

  • plasturi
  • gume
    de mestecat
  • pastile
  • codare
PROMOTIE
Pret nou
147 RON
Pret vechi
197 RON
Pana la incheierea promotiei au ramas:
    080253
Simplu,fara cheltuieli suplimentare,
fara sindromul de sevraj,
fara sa luati in greutate
fara nervi -
pur si simplu Dvs depasiti
dependenta de fumat
ODATA PENTRU TOTDEAUNA!

CE ESTE ZEROSMOKE?

Un set destinat MASARII
zonelor reflexogene ale urechii

Pachetul ce include doi biomagneti se fixeaza in punctul special al urechii Dvs, monitorizand si diminuand dorinta de a fuma si dependenta de nicotina.
Biomagnetii sunt placati, functioneaza atat ca un conductor natural cat si ca un protector impotriva reactiilor alergice.
Simplu de folosit- usor de renuntat la fumat!
Luati magnetii
cu varful degetelor
Biomagnetul mai mic trebuie pozitionat
pe partea din fata a urechii
Cel mai mare trebuie pozitionat
in spatele urechii
Magnetii se aseaza rapid, se fixeaza,
neexistand riscul caderii lor.
SA TE LASI DE FUMAT
ODATA PENTRU TOTDEAUNA?
Specialistii despre ZEROSMOKE

Aceasta metoda este numita terapia auriculara, elaborata in anii ’50 ai secolului trecut si aprobata in mod oficial. Esenta consta in faptul ca, pe pavilionul urechii sunt situate puncte specifice, care corespund unor anumite parti ale corpului. Stimularea acestor puncte, duce la inlaturarea durerii, conferirea starii de calm sau diminuarea dorintei de fumat.Chinezii folosesc demult aceasta practica si in sfarsit aceasta este accesibila si pentru noi!

Elena Mihai, terapeut

Ma bucur, ca in sfarsit, aceasta tehnologie a aparut pe piata! Multi nu credeau in succesul acesteia, au fost realizate sute de experiente in laborator, a fost nevoie de ani de zile pentru conceperea produsului, a fost testat si verificat in nenumarate randuri. Si iata-l – succes! ZEROSMOKE - o metoda eficienta si sigura de a scapa de aceasta dependenta cumplita.

Dan Neacsu, terapeut

Rezultatele testelor de eficacitate a produsului ZEROSMOKE

in comparatie cu alte metode impotriva fumatului

alte metode
34%
au renuntat
la fumat
ZEROSMOKE
93%
au renuntat
la fumat
LIVRARE

1.Posta Romaniei – produsul comandat de Dvs va fi livrat in termen de 2-5 zile, la cel mai apropiat oficiu postal, conform adresei indicate de Dvs. Plata se efectueaza dupa ridicarea comenzii, prin metoda platii la livrare

2. Livrare prin curierat la domiciliu sau la birou – produsul comandat de Dvs, va fi livrat la ora stabilita de Dvs in termen de 1-3 zile. Plata se efectueaza la livrare

PLATA

Bani cash - la livrare prin curierat sau la oficiu postal.


Datele dvs. sunt confidentiale si nu vor fi folosite decat pentru procesarea comenzii si livrarea produsului. Va asiguram ca acestea nu vor fi folosite de o terta parte. Disclaimer : Rezultatele prezentate variaza de la o persoana la alta si nu pot fi garantate 100% pentru fiecare utilizator al produsului

Inainte de folosirea magnetilor va rugam sa consultati un specialist indiferent daca suferiti de o boala sau nu. Magneții ZEROSMOKE nu sunt recomandați persoanelor care folosesc stimulator cardiac, defibrilator, pompe de insulina sau alte dispozitive medicale electronice sau chiar doar dispozitive medicale metalice. De asemenea, nu se recomandă folosirea lor în timpul sarcinii. Magneții trebuie ținuți departe de discuri, casete audio sau video si carduri de credit sau magnetice. ZEROSMOKE acționează asupra punctelor de presopunctură și stimulează anumite glande și hormoni. Utilizarea regulata poate provoca greata sau dureri de cap. În acest caz, vă recomandăm să reduceți folosirea magnetilor la 1-2 ore pe zi iar daca simptomele persista sa intrerupeti folosirea lor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor, conține părți mici care pot fi înghițite.